HTML

Fofgehérítés otthon fogorvos nélkül

Egy hazánkban újnak számító otthoni fogfehérítési eljárás.

Friss topikok

Linkblog

Mit gondolnak akik már használták a fogfehérítő matricákat: újratöltve

2015.08.27. 10:23 whiteline

Sok weboldal ahol valamilyen terméket árulnak, él azzal a bevált marketing fogással, hogy vásárlói véleményeket tesz közzé. Általában ez úgy néz ki, hogy pl. X.Y Budapestről azt írta, hogy nagyon elégedett stb.

Tapasztalatunk szerint a legtöbb honlap ezt egyszerűen megoldja, megírják a saját magukat vagy terméküket dicsőítő sorokat. Úgysem tudja ellenőrizni senki. Ha tesznek fel "előtte-utána" képet azt sokszor más professzionális fogfehérítést végző oldalak rendelők weboldaláról lopják, vagy egyszerűen Photoshoppal készítik el. Sokszor még ara sem ügyelve, hogy az utána kép ne ugyanaz a fotó legyen mint az előtte volt csak fehérebb fogakkal. Persze nem mindenki él ilyen eszközökkel, de sajnos nagyon elterjedt. A fogfehérítés különösen az a téma ahol az emberek adnak mások véleményére különösen az olyanokéra akik már használták az adott eljárást. 

Mi szeretnénk valóban hiteles akár leellenőrizhető képeket és véleményeket közzétenni a weboldalunkon, ezért találtuk, ki a Facebook tesztet, amikor is a Facebookon osztottunk ki néhány követőnknek fogfehérítő matricákat, és megkértük Őket, hogy csináljanak előtte utána fotókat. Erről találsz itt a blogon egy külön bejegyzést is fotókkal.

Most pedig azt találtuk ki, hogy megkérjük a facebookon azokat akik már használták a matricákat, hogy az oldalunkon a saját nevük alatt tegyék közzé a tapasztalataikat. Így ellenőrizhetővé válik, hogy valóban "hús-vér" emberek írták azokat. Rá lehet kattintani a nevükre és megnézni az adatlapjukat, sőt akár még üzenetet is lehet nekik küldeni. 

Ennél hitelesebb vásárlói véleményeket azt gondolom nem olvashatsz máshol. Ide kattintva megnézheted miket írtak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://whiteline.blog.hu/api/trackback/id/tr807712840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása