HTML

Fofgehérítés otthon fogorvos nélkül

Egy hazánkban újnak számító otthoni fogfehérítési eljárás.

Friss topikok

Linkblog

Mi a véleményük azoknak akik már használták a fogfehérítő matricát?

2010.05.31. 15:44 whiteline

 A fogfehérítő matrica az USA-ban az egyik legnépszerűbb otthoni eljárás amivel fehérítik az emberek a fogaikat. A gyártók vagy forgalmazók persze mindíg azt állítják, hogy az ő termékük a legnépszerűbb és vagy a legjobb (néha mindkettő egyszerre).

Ezért aztán annyira nem is mérvadó mit mondanak ők, hanem az a mérvadó mit mondanak az emberek. Akit érdekel, könnyen utánanézhet (sajnos angol tudás kell hozzá). A következőt kell tennie, felmegy a www.amazon.com-ra ami a világ talán legnagyobb online boltja. Angolul a fogfehérítő matricát whitestrips-nek vagy whitening strips-nek hívják. Beírja az amazon.com keresőjébe. A találatok nagy része egy bizonyos Crest márkájú matrica lesz amely az USA-ban piacvezető. Rákattint valamelyik termékre és ott talál egy olyan linket, hogy reviews. Arra rákattintva egy olyan oldalra jut az ember ahol a vásárlók készítettek visszajelzést a termékről. Itt leírják, hogy használt-e könnyű volt-e a használata stb. Ezeket végigböngészve látható, hogy az emberek többsége nagyon meg van elégedve a fogfehérítő matricákkal.

A Crest terméke nem kapható hivatalosan europában így itthon sem de a Whiteline fogfehérítő matricája gyakorlatilag ugyanaz a termék más dobozban (ugyanaz a hatóanyag, minőség stb.).

Ráadásul kb.annyiba kerül itthon mint amennyiért a Crest termékét meg tudnánk venni az USA-ban.

Whiteline fogfehérítő matrica: www.smilestrips.hu

Szólj hozzá!

Címkék: matrica otthon fogfehérítés otthoni fogfehérítő

A bejegyzés trackback címe:

https://whiteline.blog.hu/api/trackback/id/tr672045039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása